Mindre forstyrrelse. Mere koncentration. For dig.

Autisme Ungdom Logo

Hvad er en Voice Selector?

En Voice Selector for Study er din fokusmakker. Voise er også højteknologi (beamforming, microphone array) og består af bla. 8 små MEMS mikrofoner, som gør at du kan høre læreren og få dæmpet støjen.

Du vælger hvem du vil høre. Du kan bruge alle høretelefoner med jackstik. Voise fungerer fremragende med NC (Noise Cancelation) headphones.

Du bestemmer, hvornår, hvor meget og i hvilke situationer, du synes, at der er behov for ekstra fokus i skoledagen. Læreren skal ikke foretage sig noget. Andet end glæde sig over at du hører bedre efter.

Un apprentissage amélioré grâce au SoSe

Fordele

Voice Selector for Study → audiologisk teknologi som fremmer læring.

Power lytning

Med Voise kan eleven koncentrere sig om indholdet - ikke om det at høre, hvad der bliver sagt.

4 lytteprogrammer

Du kan vælge at lytte til en person eller flere. Voise kan selv styre det, eller du kan pege via fingertouch.

Et pædagogisk redskab

Eleverne fokuserer nemmere på læreren og på deres kammerater, når de tager ordet. 

Fremragende lyd

Lyden er klar, mens støj dæmpes. Der kan opnås et tale-til-støj-forhold på 14 dB.

Un apprentissage amélioré grâce au SoSe

Hvorfor en Voice Selector?

En Voice Selector Study er innovation for bedre at kunne koncentrere sig i en skoleklasse. Det er frugten af 4 års udviklingsarbejde fra 2016-2020 af Nuance Hearing (Tel Aviv) i samarbejde med Dorena (Paris). 

Ved nemt at kunne høre, hvad der bliver sagt, bliver det nemmere at holde fokus, at lære og forstå. 

Med Voice Selector (med kælenavnet Voise) kan du fokusere på det, læreren siger mens du forstyrres mindre af omgivende støj. fremhæves talen via 8 MEMS mini-mikrofoner.

Du kan vælge om du vil høre en eller flere personer. Desuden kan du lade Voise selv finde dem der taler, eller du kan bestemme selv. Som elev kan du dermed tage bedre kontrol over din egen læring.

Testimonials - brugerne fortæller:

"I har fået kæmperos fra skolepsykologen og mange flere med den dims min datter har med i skole👍🏻👍🏻👍🏻. Den hjælper hende helt utroligt med at holde fokus mm. Psykologen spurgte mig, hvor man kunne købe den mm."

”Orv, den er bare smart”. Sagt efter en halv time med Voise.

”Voice Selector er den her lille anordning, der hjælper mig i skolen med at sortere lyde fra, så jeg ikke hører på blyanter, der falder til gulvet, folk der knipser eller hopper med benet, men at jeg kun kan høre min lærer”

"Vi prøvede Voise (Voice Selector for Study) på mødet, og jeg må sige, at alle blev overbevist: både læreren, skolelederen og skolepsykologen!"

 

"De andre forstyrrer ikke. Der er færre misforståelser."

”Voise holder støjen ude når vinduerne er lukket men er de åbne kommer støjen fra gaden ind på mikofonen. Når jeg bladrer i min bog støjer det ind i mikrofonen. Jeg vurderer at jeg skal vænne mig til at bruge hjælpemidlet, men allerede nu kan jeg sige, at den i nogen grad kan hjælpe mig med at fokusere”.

”Læreren siger, at min søn er mere koncentreret. Han er mere villig til at følge med i timerne. På en normal skoledag er han måske ’med’ i 15 minutter. Med Voise kan han være nærværende i 15-20 minutter i hvert fag, flere timer dagligt. ”

”De seneste par måneder (efter Corona) har fungeret rigtig godt i klassen. Max er også blevet testet ordblind for nyligt.”

”Der mangler kun lige at man kan vælge at høre fra to retninger”. Sagt efter et kvarter - hvorefter Emil sætter fingrene intuitivt og finder den ønskede feature.

Tag kontrol over din indlæring

Vi tilbyder dig et kraftfuldt pædagogisk værktøj til at forbedre dine lyttefærdigheder og reducere den omgivende støj. Med andre ord kan du fokusere din opmærksomhed på, hvad der er vigtigt ...

Med Voise kan du som studerende:

  • styre, hvad du fokuserer på
  • forbedre din læringsoplevelse
  • frigive kognitive ressourcer
  • uden besvær høre lærerens stemme
  • undgå at blive distraheret af omgivende støj

Voice Selector for Study er en effektiv, uddannelsesteknologisk løsning. Voise er klar til øjeblikkelig brug med let og intuitiv betjening.

Voice Selector

Brugerflade

Fordele

Vigtige features

Ibrugtagning

Plug & Play.

Intuitiv i brug.

Bare tryk løs. Nem grafik.

Kraftigt batteri

12 timers brug på en opladning.

The Look

Rent og stærk design.

Nuance Hearing

Made by Nuance Hearing

Nuance Hearing blev grundlagt i 2015 af Yehude og Zohar Zisapel, to israelske brødre har siden 70'erne været banebrydende indenfor højteknologi, og af Yoni Herzberg, ekspert i signalbehandling og med en doktorgrad i fysik.

Visionen for Nuance Hearing er at designe, udvikle og markedsføre produkter, der hjælper dig med at forstå tale, tale ubesværet og med at fokusere i støjende omgivelser.

Dorena har bidraget og samarbejdet med Nuance Hearing siden 2016 og er glad for at kunne tilbyde Nuance Hearing-produkter i Frankrig og Danmark.

Vores mål: at give dig den bedste teknologi til forbedring af din indlæring. Det gælder for alle elever - og i særdeleshed , hvis du har ADHD, er autist eller har andre udfordringer, som påvirker din opmærksomhed eller koncentration.

Klik her for www.nuancehear.com.

Kontakt

Vil du høre mere eller købe udstyr? Ring på 2216 5817 eller skriv e-mail.

Dorena
Veras Allé 19,
2720 Vanløse
CVR: 41577606.