Dorena

Autisme Ungdom Logo

Dorena blev startet op af Søren og Anne Dorte i Frankrig i 2018. Derfor udtaler vi ofte - af gammel vane - Dorena som Dorená 😂.

I 2020 rykkede vi til Danmark, så børnene kunne få deres danske rødder godt ned i jorden. Danmark er desuden et foregangsland. Dermed er det nemmere at teste og markedsføre innovative løsninger. Men derfor kan vi stadig godt levere i Frankrig nu og da.

Soren Svendsen - Dorena
Soren
Anne Klausen - Dorena
Anne

Hvem er vi?

Siden starten i Frankrig, har vi i Danmark udvidet fokus til også at dække ungdoms- og erhvervsuddannelser.

Søren kommer fra en familie af lærere og  bringer 20 års erhvervserfaring med sig inden for hørelse og taleforståelse. 

Anne har stået for marketing og for opbygningen af websites.

Vores ønske er - ganske enkelt - at gøre læring i klasseværelset lettere for så mange elever og studerende som muligt. Alle skal ubesværet kunne høre det, som underviseren siger.

Send gerne en mail. Vi forsøger at svare inden for 24h.

Ou appelez-nous au 06 10 96 23 64 pour nous faire part de vos questions.

Dorena leveres fra Israel, Californien og Norge

Siden 2016 har Søren været involveret i Nuance Hearing. Det er nu en stærk high-tech start-up i Tel Aviv med ca 15 ansatte og store, globale kunder. Dorena var først i verden til at lancere Voice Selector i hhv Frankrig og Danmark. Via retnings-teknologi dæmpes støj og fremhæves tale til gavn for elever med fx autisme eller adhd.

Frontrow fra USA er en global, high-end spiller til optimering af lyd i skoleklasser. Dorena startede samarbejdet i 2019 og siden har det taget fart i Danmark. Brugervenlighed er i højsædet, dvs teknologi brugt til at gøre løsninger simple og effektive. 

Vestfold Audio fra Oslo er lidt nørdet. Vestfold har stærk fokus på taleforståelighed og dominerer markedet i Norge. Til erfarne brugere, hvor de gode klasserutiner er på plads.

6000 norske klasser har allerede Vestfold 'lyd-udjævnings-systemer'. Målet er klart: Alle elever i en klasse skal kunne høre lige godt, uanset om du sidder på første eller bageste række.

Mere end 100000 amerikanske klasser har Class Room Audio fra Frontrow. Brugen af lærermikrofon i klasser er ligesom sikkerhedsseler i biler: Man undgår at nogle rammes hårdere end andre  i bestemte situationer.

Bien entendre en classe ...

Kontakt

Vil du høre mere eller købe udstyr? Ring på 2216 5817 eller skriv e-mail.

Dorena
Veras Allé 19,
2720 Vanløse
CVR: 41577606.