Dorena

Autisme Ungdom Logo

Dorena startede officielt op i Frankrig i 2018. Derfor udtaler vi ofte - af gammel vane - Dorena som Dorená 😂.

I 2020 rykkede Dorena til Danmark, som er et foregangsland. Skolerne er meget mere progressive og autonome. Dermed er det nemmere at teste og markedsføre innovative løsninger. Men derfor kan vi selvfølgelig stadig godt levere i Frankrig.

Soren Svendsen - Dorena
Soren

Hvem er vi?

Grundskolen, dvs de små klasser, er stadig der, hvor behovet for at høre ubesværet af mange føles størst. MEN kun 30% af ADHD-elever klarer folkeskolen. Derfor har vi, siden vi startede i Frankrig, nu i Danmark udvidet fokus til også at dække de større klasser, samt ungdoms- og erhvervsuddannelserne.

Søren, som lagde de første grundsten til Dorena i 2016, kommer fra en familie af lærere og bringer 20 års erhvervserfaring med sig inden for hørelse og taleforståelse. 

Vores ønske er - ganske enkelt - at gøre læring i klasseværelset lettere for så mange elever og studerende som muligt. Alle skal ubesværet kunne høre det, som underviseren siger.

Send gerne en mail. Vi forsøger at svare inden for 24h.

Ou appelez-nous au 06 10 96 23 64 pour nous faire part de vos questions.

Dorena har leverandører med base i Schweiz, Californien og Norge

Siden 2016 har Søren været involveret i Nuance Hearing. Det er en stærk high-tech start-up, som nu er en del af den schweiziske Essilor-koncern.

Dorena var først i verden til at lancere Voice Selector i hhv Frankrig og Danmark. Via retnings-teknologi dæmpes støj og fremhæves tale til gavn for elever med fx autisme eller adhd.

Frontrow fra USA er en global, high-end spiller til optimering af lyd i skoleklasser. Dorena startede samarbejdet i 2019 og siden har det taget fart i Danmark. Brugervenlighed er i højsædet, dvs teknologi brugt til at gøre løsninger simple og effektive. 

Vestfold Audio fra Oslo er lidt nørdet. Vestfold har stærk fokus på taleforståelighed og dominerer markedet i Norge. Til erfarne brugere, hvor de gode klasserutiner er på plads.

6000 norske klasser har allerede Vestfold 'lyd-udjævnings-systemer'. Målet er klart: Alle elever i en klasse skal kunne høre lige godt, uanset om du sidder på første eller bageste række.

Mere end 100000 amerikanske klasser har Class Room Audio fra Frontrow. Brugen af lærermikrofon i klasser er ligesom sikkerhedsseler i biler: Man undgår at nogle rammes hårdere end andre  i bestemte situationer.

Bien entendre en classe ...

Kontakt

Vil du høre mere eller købe udstyr? Ring på 2216 5817 eller skriv e-mail.

Dorena
Veras Allé 19,
2720 Vanløse
CVR: 41577606.